Levertijd & bezorging

Weten wie jouw pakketje bezorgt en wanneer? Wij beantwoorden het graag. Vind hier antwoord op de meest gestelde vragen rondom levertijd en bezorging.

Artikelen die direct beschikbaar zijn, leveren wij meestal binnen 2 tot 4 werkdagen. Wanneer het drukker is, kan de levertijd iets langer zijn

Als je bestelling goed is doorgekomen ontvang je een bevestigingsmail van ons. Heb je een account bij ons? Dan kan je in je account onder ‘Bestellingen’ je bestellingen zien.

Mocht je nog steeds vragen hebben over je bestelling, dan kan je uiteraard altijd contact opnemen met onze klantenservice

Wij bieden gratis verzending bij een minimale bestelwaarde van €50,00. Anders bedragen de standaard verzendkosten €7,25.

Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Mocht je een beschadigd artikel ontvangen hebben of mocht er iets mis zijn met jouw bestelling, dan kun je de items natuurlijk gratis terugsturen. Wanneer je op het retourformulier aangeeft wat er mis was met je artikel, kunnen wij je retour sneller verwerken, waardoor je vervolgens sneller je aankoopbedrag retour ontvangt.

Wij versturen onze artikelen via PostNL, DPD of DHL.

Helaas kunnen wij dit niet voor jou aangeven. Via de APP van PostNL of DHL kan je de bezorglocatie in de meeste gevallen wel wijzigen naar een servicepunt.

Op dit moment leveren wij alleen in Nederland en België.

Mis je een land? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij zullen het je gelijk laten weten als we uitbreiden naar andere landen.

Heb je nog steeds vragen?

Hebben wij met bovenstaande antwoorden niet jouw vraag beantwoord? We helpen je graag persoonlijk verder!

Wij zijn geopend van Maandag - vrijdag: 09.00 - 22.00 / Zaterdag en zondag: 10.00 - 14.00

Chat met Extralux

Razend snel antwoord. Binnen 5 minuten!
Begin met chatten

Stuur ons een e-mail

Reactie binnen 2 dagen.
Stuur e-mail

Bel ons

Direct contact, antwoord binnen enkele seconden.
Bel +31 (0)6 446 359 45