Extralux Bollaard -pamalux -helestra- heitronic

PASSIE VOOR LICHT IN BUITENRUIMTES

Extralux_staandelamp_Banne

PASSIE VOOR LICHT IN BUITENRUIMTES

Klantenservice

Bestellen

Extralux is een ontwerper, distributeur van buitenverlichting. Wij verkopen aan bedrijven actief in de levering van tuinproducten, tuinaanleg of architecten. Bestellen gaat via onze B2B platform, hiervoor kunnen bedrijven een account openen.

Levering

Wij leveren producten in de gehele BeNeLux. Bestelling worden binnen 3-5 werkdagen via pakketdienst geleverd.  Franco levering van € 750,00. Daaronder een bijdrage van € 15,-.

Betaling

Nieuwe klanten betalen de eerste bestellingen vooruit. Opvolgende bestellingen kunnen op krediet worden gedaan. Betalingen dienen binnen 14 dagen na factuurdatum te zijn voldaan. Voor bestellingen boven € 2000,00 zal een aanbetaling van 50% worden gevraagd.

Retouren

Retouren is mogelijk op eigen kosten en rekening indien er aan de volgende voorwaarden wordt voldaan.
1. Product zit in originele verpakking
2. Product is niet gebruikt
3. Product is niet beschadigd
4. Retour aanmelding binnen 14 dagen
5. Retour binnen 30 dagen

Garantie

Op alle producten geldt een garantie van 4 jaar. Onze armaturen zijn getest in allerlei omstandigheden. Een garantie van 4 jaar is van toepassing bij normaal gebruik, normale omstandigheden en deugdelijk geïnstalleerd door een erkend installateur.

Offerte

Via ons platform kunnen klanten een offerte aanvraag doen.  De aanvraag zal door onze klantenservice worden verwerkt. Je ontvangt binnen enkele uren een passende offerte per mail. Extra korting zijn alleen van toepassing bij 10 stuks of meer.

Producten

De collectie van Extralux bestaat uit meer dan 500 producten in de categorieën staande, spots, terras, grond en tuinaccessoires. Onze producten zijn van een goede kwaliteit, dan wel zeer goede kwaliteit. Wij doen geen concessies hierin. Zoekt u producten die voldoen aan een CE klasse of certificering vraag hiernaar of bekijk de producteigenschappen.

Installatie

Voor de aansluiting van onze buiten armaturen adviseren wij een erkend elektricien. Een buitenaansluiting moet vocht en corrosie vrij worden aangesloten. Een goede aansluiting voorkomt veel storing in het stroomnet.

Betrouwbare grondspots voor in de tuin
Tuinverlichting advies nodig?