Extralux Bollaard -pamalux -helestra- heitronic

PASSIE VOOR LICHT IN BUITENRUIMTES

Extralux_staandelamp_Banne

PASSIE VOOR LICHT IN BUITENRUIMTES

Groothandel buitenverlichting

Bedrijven, particulieren instelling hebben in hun buitengebied behoefte aan goede en praktische verlichting. Onze verlichtingsarmaturen zijn bedoeld om tuinen, parkeerplaatsen, parken te voorzien van verlichting. Tuinverlichting, ook wel buitenverlichting plaatsen we aan gevels, rondom gevels, in borders of straatwerk. De verschillende soorten armaturen hebben verschillende lichtbronnen, lichtbundels. Je kunt dus concluderen dat iedere lamp een verschillende toepassing heeft.

Onze Groothandel buitenverlichting heeft een goed en betaalbaar assortiment gebundeld in een catalogus. Onze collectie staat voor kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaar. Onze lampen voor buiten zijn voorzien van energie zuinige lichtbron in een vaste of vervangbare LED lichtbron. Vele lichtbronnen hebben tot wel 45000 lichturen. Een betrouwbare lichtbron zorgt voor de juiste lichteffect in de buitenruimte.

LED lampen zijn er in verschillende lichtkleuren. Van 2400 tot 4000 Kelvin zijn veel voorkomende vermeldingen bij onze lampen. De kleur van licht is ook van belang bij de verschillende toepassingen van buitenverlichting.  
LED lampen met vaste LED zijn niet vervangbaar, zorg dus dat je de beste LED kleur besteld, Het design van een lamp is belangrijk, maar de led kleur, effecten zijn zeker zo belangrijk. Naast Kelvin kent de nieuwe LED technologie ook lumen. De lumen is een maat voor de totale hoeveelheid zichtbaar licht die een lichtbron in alle richtingen uitstraalt. Lumen en kelvin zijn beide belangrijke getallen bij de aanschaf van buitenverlichting.

De plaatsing en installatie van buitenlampen is een professioneel en vakkundig werk. Goede aansluiting voorkomen niet alleen problemen in de armatuur, maar ook in het gehele installatie netwerk waarop de lampen zijn aangesloten. Bij problemen of storingen zal alleen aanspraak op garantie of verzekering aanspraak kunnen worden gemaakt indien er een professionele aansluiting van toepassingen is door een erkend elektricien. Via onze Groothandel buitenverlichting kunnen zakelijke klanten de tuin- buitenlampen bestellen. Voor het bestellen is noodzakelijk een account aan te vragen.

Extralux Pisa staande lamp
Extralux Teo Wandlamp
Extralux Skip 6watt_ A60 LED
Betrouwbare grondspots voor in de tuin
Tuinverlichting advies nodig?